La llegenda de Sant Jordi

-

Llibres per pintar

by Apps Bredax
La Llegenda de Sant iPhone iPad app

Llibres per pintar

La llegenda de Sant Jordi

Com funciona

L’aplicació de La Llegenda de Sant Jordi es presenta en forma de llibre on els pares i la canalla van avançant pàgines per descobrir el contingut de la llegenda.

Com si es tractés d’un llibre normal es mostra una petita introducció on s’anima als nens i nenes que ens ajudin a pintar els dibuixos d’aquest llibre.

Cadascuna de les pàgines estan formades per un petit text acompanyat d’una il·lustració sense colors amb l’objectiu de que el menut la pinti al seu gust. En cadascuna d’aquestes pàgines existeix l’opció d’escoltar el text, pensant sobretot en aquells nens i nenes més petits que encara no han aprés a llegir. Els pares poden compartir l’experiència que proposa la llegenda de sant Jordi, bé dibuixant junt amb les criatures, bé llegint-los el text o acompanyant la lectura de les criatures.

Les pàgines del llibre per pintar van mostrant les diferents escenes del conte de Sant Jordi, en el que van apareixent la Princesa, el Drac, el Cavaller i finalment la Rosa.

Al final del llibre es mostra una pantalla on signar l’obra creada pel nen o nena.

Un cop tenim el llibre signat podrem generar un vídeo narrat de la llegenda de sant Jordi utilitzant els dibuixos pintats tal i com ho ha fet el nen o nena.

En qualsevol moment, un cop haguem pintat un dels dibuixos del conte de sant Jordi, tenim a la nostra disposició la possibilitat de compartir la història amb amics, familiars o xarxes socials.

L’aplicació pot compartir imatges i vídeo de la llegenda de moltes maneres diferents, com twitter, facebook, youtube, evernote, email, o simplement pot pujar les imatges del conte de Sant Jordi a la galeria d’imatges de l’iPad.