La llegenda de Sant Jordi

-

Llibres per pintar

by Apps Bredax
La Llegenda de Sant iPhone iPad app

Llibres per pintar

La llegenda de Sant Jordi

Captures de pantalla – Imatges de La Llegenda de Sant Jordi

A continuació mostrem algunes captures de pantalla de l’aplicació de La Llegenda de Sant Jordi en funcionament en un iPad. (Clica les imatges per veure-les ampliades)

Les imatges de la llegenda de Sant Jordi que els presentem pretenen mostrar-los com és l’app. L’app de la Llegenda de Sant Jordi es presenta com un llibre al que el temps ha fet perdre els colors, que cal recuperar. Nens i pares poden anar pintant les imatges del Poble on passa la història, de la Princesa a la que el drac ha de menjar, del Drac ferotge, de la cova on es troba el drac, de Sant Jordi al rescat, de la Lluita entre Sant Jordi i el Drac i de la Rosa i de com Sant Jordi entregarà la Rosa a la princesa.

Un cop pintada cada una de les imatges de la llegenda de sant jordi, es pot compartir la imatge per multitut de canals, entre els que podem destacar Facebook, Twitter, correu electrònic, etc. Per cadascun dels canals, s’ha d’autoritzar expressament l’app per poder reenviar les dades, així que l’app és totalment segura des del punt de vista que la canalla no envii coses allà on no pertoquen.

Aquesta és la primera de les aplicacions de Llibres per Pintar. La propera serà A Casa, de la sèrie de la Fina Rifà “Les Coses de Cada Dia”.